UW DROOMTUIN, ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

Elke tuin is uniek, en daarom bespreken we graag uitvoerig uw wensen en verwachtingen alvorens van start te gaan met de werken. Ons absolute streefdoel is het vinden van een evenwicht tussen schoonheid en functionaliteit. We geven u als klant gericht advies,  zodat uw idee├źn en onze expertise naadloos kunnen samenkomen in een volmaakte tuin die straalt in elk seizoen. 

Om uw tuin aan te leggen moeten er vaak eerst grondwerken gebeuren. Ook daarin zijn we specialist! Onze grondwerken kunnen samen gepland worden met bestratingswerken, zoals het aanleggen van uw oprit of terras in betonklinkers. Maak daarnaast 24 op 24 gebruik van onze containerdienstvoor het kwijtspelen van alle soorten puin en afval

CONTACT

Misschien wilt u nog een stapje verder gaan en ook uw grondwerken, tuinaanleg en afsluitingen aan ons toevertrouwen of beroep doen op onze uitgebreide containerdienst? Benieuwd naar wat onze mogelijkheden zijn binnen uw specifieke situatie? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij maken graag een afspraak om vrijblijvend bij u langs te komen.